Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (5.18 secunde)
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
Aceasta perioada tulbure a fost incheiata odata cu inscaunarea lui Francisc I, in 1515 si a emergentei Renasterii in Franta.
180.000 pentru Muzeul Tarii Crisurilor, 205.000 pentru Teatrul de Stat, 200.000 pentru Filarmonica, 40.000 pentru Scoala de Arte "Francisc Hubic" si 5 .000 de lei pentru revista "Familia".
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: "Banatul nostru isi are sufletul la Lugoj", si sala neincapatoare pentru cei care isi sustin candidatii au dovedit pe deplin acest lucru.
Directorul Directiei Agricole Satu Mare, Francisc Török, considera ca piata este deja inchisa pentru strainii care mai vor sa cumpere pamint, deoarece taranii nu mai sint dispusi sa-l vinda ori practica preturi prohibitive.
Probleme cu Bulgaria au fost unul dintre motivele unor discutii purtate vineri de seful Gazprom, Alexei Miller, cu ambasadorul bulgar in Rusia, cu Ioan Rusu, directorul general al Transgaz Medias, operatorul retelei de gazoducte din Romania, si cu Francisc Toth, directorul general al companiei de stat Romgaz, au declarat surse apropiate intalnirii.
Din delegatie va face parte si fostul director general al Romgaz, Francisc Toth, despre care Piteiu spune ca va ocupa o functie in companie.
Nelu Gaina controleaza si el 10% din firma, prin Maria Gaina, restul de actiuni fiind impartit intre Laurentiu Gheorghiu, Mihail Francisc Stan, suceveanul Gheorghe Tcaciuc, precum si un alt personaj-cheie Daniel Peia (10%).
Prin majoritatea USL, care deja exista in Consiliul Judetean, am impulsionat lucrarile de refacere a peste 370 de kilometri de drumuri judetene si comunale, am acordat sprijin primarilor implicati, cum e cazul domnului Francisc Boldea de la Lugoj, a domnului primar Ilas de la Buzias, dar si a altor colegi din comunele pe care le reprezint in Parlament.
Prin majoritatea USL, care deja exista in consiliul judetean, am impulsionat lucrarile de refacere a peste 370 de kilometri de drumuri judetene si comunale, am acordat sprijin primarilor implicati, cum e cazul domnului Francisc Boldea de la Lugoj, a domnului primar Ilas de la Buzias, dar si a altor colegi din comunele pe care le reprezint in Parlament.
A facut parte din lotul national pregatit de Francisc Vastag, iar in 2001 a ocupat locul 5 la Jocurile Francofone din Canada.
Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. Panduri - la intersectia cu Calea 13 Septembrie, continuare pe Bd.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Duminica, 12 mai, chiar in ziua in care s-au implinit 1900 de ani de la inaugurarea columnei, delegatia a participat, in Piata Sfantul Petru, la Messa oficiata de Papa Francisc I, care, conform traditiei, a rostit binecuvantarea Urbi et Orbi in mai multe limbi, intre care si limba romana.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
google-analytics.com